Fotoalbum

Week-end Parijs

Week-end uitstap met autocar naar kerstmarkt aan La Défense in Parijs. Geleide wandeling in stadscentrum. Verblijf in Novotel. Fantastisch middagmaal in restaurant "Le Train Bleu" in Gare de Lyon in een prachtig belle epoque kader.

 

10 jaar 50 actief

50 actief Oostende vierde onder grote belangstelling haar 10-jarig bestaan op 5 mei 2008 in Feestzaal Ten Stuyver.

 

Week-end Oostkantons

Verblijf in Butgenbach in Hotel du Lac. Fabrieksbezoek aan chocolade Jacques in Eupen en Spa Monopole in Spa. Wandeling in Coo en Spa. Vervoer met autocar.

 

Dagfietstocht naar Visserijmuseum

Op 8 juni bracht 50 actief Oostende een bezoek aan het vernieuwde Visserijmuseum te Oostduinkerke. Een groep maakte er een dagfietstocht van, anderen vervoegden hen in de namiddag voor het geleid bezoek.

 

20 mei en 11 juni 2010: daguitstap Lier

Meer dan 80 leden trokken in twee schuifjes naar Lier voor een geleid stadsbezoek, de Zimmertoren en een boottochtje op de binnennete.

 

Witloof en wijn

Daguitstap 05 juni 2014

Met 53 leden trok 50 actief Oostende naar Kampenhout in Vlaams Brabant. In de voormiddag werd een bezoek gebracht aan een witloofbedrijf en het witloofmuseum. Na de middag toonde de gids ons de mooiste plekjes van de streek. De dag werd afgesloten met een bezoek aan wijnbouwbedrijf Chardonnay Meerdael in Oud-Heverlee bij Leuven waar wij na de rondleiding door de eigenaar een lekkere schuimwijn mochten proeven.

 

Daguitstap Aalst 04 juni 2015

 

Napoleonwandeling 29 juni 2015

Als afsluiter van het voorjaar 2015 werd naast de traditionele barbecue in Ten Stuyver in de voormiddag een geleide stadswandeling gemaakt. Gids Jean Moerman leidde de groep naar plekjes in Oostende die met Napoleon in verband konden gebracht worden. Met dank aan Mari-Jeanne Mille voor de beelden.